Facebook
Nedjelja, 18 Studeni 2012 17:54

Web stranica OPG Livak nominirana za Vidi Web Top 100

Internet stranica www.opg-livak.hr uz još preko stotinu web stranica iz cijele Hrvatske nominirana na VIDI WEB TOP 100-Natječaj za najbolju web stranicu. Stranica je nominirana u kategoriji Sport, zdravlje, prehrana. VIDI WEB TOP 100 je natječaj koji svake godine privuče tisuće prijava i zanimljivih web projekata. Nagrada se dodjeljuje od 1999. godine te se već godinama ista tradicija nastavlja u profesionalnom i poštenom tonu. Prijaviti se mogu razni profesionalci koji razvijaju Internet stranice i mobilne aplikacije, amater-blogeri, tvrtke sa svojim korporativnim ili Facebook stranicama i slično. Najviše od svega se traži dobar i kvalitetan sadržaj što važi i za stranice koje moraju biti funkcionalne.

Postoji 11 kategorija u kojima je moguće uzeti nagradu VIDI WEB TOP 100:

1. Blogovi

2. Korporativne stranice

3. Mediji, novosti, oglasnici

4. Web promocija,

5. Community servisi i social media aplikacije

6. Turizam i putovanja

7. Sport, zdravlje, prehrana

8. Vladine organizacije, državne institucije i javni servisi

9.  Znanost, obrazovanje, kultura

10. Zabava, moda, glazba

11. Mobilni web i mobilne aplikacije te kao dodatna kategorija Vidi Web Top 10 ExU, namijenjena webovima iz cijele regije.

Prijave na natječaj VIDI WEB TOP 100 za 2012. godinu završile su 10. studenog 2012. godine, a koji će pobjednici biti izabrani za to će se pobrinuti žiri sastavljen od renomiranih stručnjaka, predstavnika medijskih kuća i institucija kojemu će Stručno vijeće, sastavljeno od profesionalaca iz struke, postaviti kriterije ocjenjivanja za ovu godinu. Više o svemu može se pročitati na http://top100.vidi.hr/
Pročitano 2001 puta Posljednja izmjena Četvrtak, 29 Studeni 2012 18:17

Povezani sadržaj (po oznakama)